Music AM Assembly (2 lunches)

8:15 - 8:30 Announcements and Dismissal **Music Assembly** 8:30 - 9:45 1st Period (25 min.) 9:45 - 10:10 2nd Period (25 min.) 10:15 - 10:40 3rd Period (25 min.) 10:45 - 11:10 A Lunch (30 min.) 11:10 - 11:404th Period (30 min.) 11:45 - 12:15 4th Period (30 min.) 11:15 - 11:45 11:45 – 12:15 B Lunch (30 min.) 5th Period (25 min.) 12:20 - 12:45 6th Period (25 min.) 12:50 - 1:15